نابرابری انرژی بین کشورها
این مطالعه توزیع نابرابر ردپای انرژی بین کشورها را نشان می دهد ، به طوری که 20٪ از شهروندان انگلستان در 5٪ برتر مصرف کنندگان انرژی به همراه 40٪ از شهروندان آلمانی و 100٪ از جمعیت لوکزامبورگ تعلق دارند.
در همین حال ، تنها 2٪ از جمعیت چین در 5٪ برتر مصرف کنندگان انرژی و صرفاً 0.02٪ از جمعیت هندوستان قرار دارند.
فقیرترین 20٪ از جمعیت انگلستان هنوز بیش از پنج برابر بیشتر از انرژی 84٪ پایین در هند مصرف می کند ، این گروه تقریباً یک میلیارد نفر است.
دکتر آنا اوون ، نویسنده مطالعه ، همچنین از دانشکده زمین و محیط زیست لیدز ، گفت: "نتایج ما نشان می دهد که ما می توانیم ردپای انرژی انواع کالاها و خدمات ، در سراسر جهان را به روشی مقایسه کنیم. این نوع تحقیقات برای مدل سازی پیامدهای توزیع در آینده از سیاست های آب و هوا و انرژی بسیار امیدوار کننده است.
"رشد و افزایش مصرف همچنان از اهداف اصلی سیاست و اقتصاد امروز است. انتقال به انرژی کربن صفر با کاهش تقاضا آسانتر می شود ، به این معنی که مصرف کنندگان برتر نقش مهمی در کاهش مصرف انرژی اضافی خود خواهند داشت."
نویسندگان هشدار می دهند که بدون کاهش مصرف و مداخلات مهم در سیاست ، تا سال 2050 ردپای انرژی می تواند از آنچه در سال 2011 وجود داشته باشد ، حتی اگر بهره وری انرژی بهبود یابد ، دو برابر شود.
با توجه به مقادیر مصرفی مورد بررسی ، می توان 31 درصد افزایش به تنهایی به سوخت خودرو و 33 درصد دیگر به گرمایش و برق اشاره کرد. اگر حمل و نقل به سوختهای فسیلی تکیه کند ، این افزایش برای آب و هوا فاجعه بار خواهد بود.
با این حال ، این مطالعه نشان می دهد که با مداخله مناسب می توان از نابرابری پایدار جلوگیری کرد. مقولات مختلف به اشکال مختلفی از عمل نیاز دارند: مصرف فشرده انرژی مانند پرواز و رانندگی که بیشتر درآمدهای پردرآمد رخ می دهد ، می توان از طریق مالیات انرژی تنظیم شد ، به عنوان مثال ، در حالی که می توان رد پای انرژی گرمایشی و برق را با انبوه کاهش داد - مقیاس برنامه های سرمایه گذاری عمومی در مقاوم سازی مسکن.
جولیا اشتاینبرگر ، نویسنده مطالعه ، رهبر پروژه Living Well Within Limits و استاد محیط زیست اجتماعی و اقتصاد بوم شناسی لیدز ، اظهار داشت: "باید چگونگی تغییر توزیع ناعادلانه مصرف جهانی انرژی برای مقابله با آن ، توجه جدی شود. معضل تأمین زندگی مناسب و مناسب برای همه در حالی که از آب و هوا و اکوسیستم محافظت می کند. "
- ۹۹/۰۲/۲۶